Gastenboek

Laat hier een bericht achter voor ons en voor andere bezoekers van Stichting ACD.

Inspireer ons, motiveer ons, deel een initiatief of laat ons gewoon even weten wat je vindt van Stichting ACD.

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw email wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsoverwegingen bewaren we uw IP adres.
Het is mogelijk dat uw bericht pas nadat wij deze goedgekeurd hebben geplaatst wordt.
We behouden het recht om uw bericht te wijgeren.
22 berichten.
Huub Giesbertz uit Landgraaf heeft geschreven op maart 20, 2021 om 10:09 am
Beste lieve Nicole en Bjorn. Knap en stoer dat jullie je gaan inzetten voor dit prachtige initiatief, ik heb het volste vertrouwen in jullie kunnen. Groetjes en tot snel. Irma en Huub
Michael at Zithoek uit Amsterdam heeft geschreven op oktober 25, 2020 om 10:10 am
Zithoek a local neighbourhood cafe supporting local important initiatives and running ๐Ÿ‘
Beheerdersantwoord van: Mathijs
Hi guys, totally missed your message! Thank you so much for supporting our cause! We will ve running again on the 11th of April, so we will definately get some coffee when setting the route on the 10th!
Gert Jan Nevenzel uit Eefde heeft geschreven op oktober 23, 2020 om 12:51 pm
Toeval bestaat allang niet meer natuurlijk, gaan rennen op de verjaardag van onze zoon... Ren ze ... uit je lijf.
Beheerdersantwoord van: Mathijs
Hoi! Je bericht helemaal gemist! Toeval bestaat inderdaad niet ๐Ÿ˜‰ Met alle liefde gaan we 11 april as wederom de strijd aan met ACD!
Ellen uit Dordrecht heeft geschreven op oktober 15, 2020 om 7:17 pm
Helaas loop ik niet meer mee de 25ste, maar onze donatie komt jullie kant op. Van zo dichtbij jullie strijd mee gemaakt. Jullie liefde voor Myla en elkaar... Zo belangrijk dat er meer bekendheid komt voor de lijdensweg die ACD is. XX
Beheerdersantwoord van: Mathijs
Dankjewel lieve Ellen! Wij blijven in ieder geval ons best doen en samen met ons hopelijk nog vele anderen! We blijven de longen uit ons lijf lopen voor ACD!
Angela uit Rotterdam heeft geschreven op oktober 14, 2020 om 5:41 pm
Het is zo belangrijk dat er meer duidelijkheid en bekendheid komt over ACD en jullie strijden daar voor. Ik ben trots op jullie!
Beheerdersantwoord van: Mathijs
Dankjewel Angela, ook voor je mooie donatie! We blijven strijden!! X
Kathie uit Den Helder heeft geschreven op september 3, 2020 om 5:47 am
Hartbrekend en tegelijk hartverwarmend... minste wat ik kan doen is doneren dus bij deze. Sterkte en succes met jullie strijd!!
Beheerdersantwoord van: Mathijs
Dankjewel Kathie. Wordt zeer gewaardeerd!
Mariska uit Almere heeft geschreven op september 2, 2020 om 12:45 pm
Nav het bericht van collega Joey Kors wil ik graag doneren omdat ik bijna mijn kind was verloren aan een kwaadaardige hersentumor. Dit bericht doet mij weer eens beseffen hoe gelukkig ik ben en dat ik hem iedere dag nog een knuffel te kan geven. Veel succes met de Marathon guys!
Beheerdersantwoord van: Mathijs
Dank voor je reactie Mariska! Blijven knuffelen hoor ๐Ÿ™‚
Silvester Ouwerkerk uit Breda heeft geschreven op september 2, 2020 om 8:01 am
Voor de lopers van aankomende zondag die de marathon in Amsterdam gaan lopen, heel veel succes. Mooi initiatief! Go Joey!๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’จ
Beheerdersantwoord van: Mathijs
Dank voor je bericht Silvester! We gaan er zeker voor!!
Sebastiaan Rios uit Oostvoorne heeft geschreven op september 2, 2020 om 6:34 am
Hierbij geef ik jullie helden een hart onder de riem met mijn donatie. Go Mathijsโค๏ธ
Beheerdersantwoord van: Mathijs
Thanks topper!
Anke uit Maastricht heeft geschreven op maart 11, 2020 om 6:35 am
Wat n mooi initiatief om op deze manier ACD onder de aandacht te brengen. Mijn hart gaat uit naar de ouders die n kindje verloren hebben met ACD. Tegen de onderzoekers zou ik willen zeggen: zet m op, heel veel succes.
Yvonne uit Bilthoven heeft geschreven op maart 9, 2020 om 4:40 am
Graag doneer ik omdat gezegend ben met 3 gezonde dochters en een er van mag meewerken aan het onderzoek.
Beheerdersantwoord van: Mathijs
Dank Yvonne! Excuus voor de hele late reactie... Ik ben ontzettend blij met het onderzoek wat gaande is momenteel en de resultaten die al geboekt zijn.
Mees van Riel uit Rhenen heeft geschreven op oktober 18, 2019 om 5:53 pm
Graag wil ik geld doneren aan stichting ACD om iedereen een leuk, fijn en gezond leven te bieden. Groeten van Mees van Riel uit Rhenen!
Martin kooij uit Almere heeft geschreven op oktober 13, 2019 om 7:10 am
Wat is het niet belangrijk om een gezond en levens vatbare kinderen te hebben op deze wereld. Voor sommige mensen is dit een ander verhaal, vandaar dat ik gedoneerd heb omdat ik het belangrijk vind dat deze ziekte verder onderzocht dient te worden. Groetjes martin kooij
Rem en Josรฉ uit Hoogwoud heeft geschreven op september 23, 2019 om 9:21 am
Wij hebben 7 gezonde kleinkinderen. Verschrikkelijk om als ouders of grootouders je (klein)kind te moeten verliezen. Daarom een donatie
Roelina uit Epe heeft geschreven op december 22, 2018 om 8:22 am
Voor de derde keer doneer ik rond kerst een bedrag aan het goede doel. En ieder jaar is dat omdat wij onze mooie dochter Jasmijn verloren aan ACD. Net zoals Myla, was ook Jasmijn een gezond ogend meisje, waarvan niemand van buiten zag dat het van binnen niet helemaal goed was. Kon men dat maar zien, vroegtijdig in de zwangerschap bijvoorbeeld. Daarom hoop ik met een kleine donatie dat we toch ooit zover zullen komen. Dat ouders, na ons, er wel vroeg van op de hoogte kunnen zijn. Ofdat er zelfs een kans op behandeling gaat bestaan. Voor jou Jasmijn, Myla en al die andere sterretjes. Zodat jullie er ook bij zijn deze kerst!
Jeanine uit Venlo heeft geschreven op april 30, 2018 om 11:39 am
Aangegrepen door het verhaal van Jasmijn en natuurlijk Myla. Uiteraard gedoneerd. Hopelijk levert het onderzoek snel iets op.
Irene uit Meppel heeft geschreven op februari 8, 2018 om 5:48 pm
Lieve Jasmijn, je zou vandaag 5 jaar zijn geworden en ondanks dat ik jou nooit hebt gekend, weet ik al zoveel over jou. Je mama kende ik goed. En nog volg ik de blogs van je moeder. Die gaan veelal over jou en over je broertjes. Je wordt zo gemist en wat was je al zo sterk. Nu ben je een sterretje. Je schijnt elke dag licht naar je ouders en broertjes toe. Weet dat je herinnert wordt en dat je papa en mama de herinnering aan jou voor ons in leven houdt. Liefs,...
Nelie Springer-Zeeman uit Marken heeft geschreven op juli 30, 2017 om 10:41 am
Lieve Matthijs en Jessica, Namens Sylvia-Carmen -Els en Nelie net het boek besteld. Wat een verdrietige ervaring om jullie dochtertje Myla te verliezen. En wat moedig om middels het opzetten van deze site en het boek andere ouders tot troost te zijn en aandacht te vragen voor onderzoek. Wij vinden het ook bijzonder om jullie derde kindje Liva te verwelkomen op onze groep " de Blauwe Druifjes. Hopen er samen een fijne tijd van te maken. Namens ons veel kracht- liefde en vertrouwen toegewenst .
Christel heeft geschreven op juni 9, 2017 om 8:56 am
Lieve Mathijs en Jessica, het heeft even geduurd voor ik het boekje wilde lezen. (Want zo blijf ik op de been, niet te veel mee naar huis nemen) Maar wat is jullie verhaal mooi neergezet en wat heb ik moeten huilen, om jullie, maar ook omdat er veel vergelijkbare verhalen en momenten zijn geweest.. Ik wens jullie heel veel liefde. X
Tini van Vliet van eeringen uit Mijdrecht heeft geschreven op april 11, 2017 om 10:45 am
Lieve Mathijs wat een prachtig initiatief en wat fijn dat Iris van het R.M D het ons doorstuurde. Ik weet nu je boek de site enz. Ik wens je heel veel succes met de stichting,en jou en je gezin heel veel sterkte met de pijn en verdriet wat al het verlangen en gemis met zich meebrengt. Lieve groet Tini.