RUN4ACD

Je longen uit je lijf lopen voor ACD! Dat is het motto van het krachtige initiatief RUN4ACD. Elk excuus om te gaan hardlopen is een goed excuus en daarom moedig ik een ieder ook vooral aan om over diverse afstanden mee te lopen met team Myla. Ik richt me vooral op de marathons, maar iedereen is welkom voor iedere afstand. Samen staan we sterk en kunnen we een verschil maken in de strijd tegen ACD.

Voel je ook vooral vrij om initiatieven kenbaar te maken aan ons in welke vorm dan ook. Wij staan overal voor open, ook voor niet-sportieve initiatieven. Alles voor euro’s in de strijd tegen ACD. Meld je aan om te lopen met team Myla, om team Myla aan te moedigen of om je op een andere manier in te zetten voor Stichting ACD via info@stichtingacd.nl

Geplande Evenementen

Dam tot Damloop