STICHTING ACD MARATHON #2

Na het overweldigende succes van onze eerste marathon dag op 25 oktober jl. hebben we besloten om het nog eens dunnetjes over te gaan doen! Op 11 april as. is het zover; onze tweede, echte, eigen marathon! De Stichting ACD Marathon #2.

Ook het jaar 2021 is vanwege alle corona perikelen een raar jaar en grote én kleine evenementen worden nog altijd afgelast. Dit betekent voor ons geen marathon van Rotterdam in april.

Een hele teleurstelling, mede omdat mijn belofte aan Myla was dat ik twee marathons per jaar zou gaan lopen. Of beter gezegd, wij, samen!

Maar wij geven niet op en bovendien is het ook nog eens ontzettend leuk om met elkaar zo’n sportieve dag te beleven. Oude bekenden en nieuwe bekenden kunnen zich wederom gaan inzetten voor onze mooie stichting met Myla in het middelpunt.

Tijdens deze tweede editie kun je maar liefst kiezen uit drie afstanden! Namelijk een vijf, twaalf of een volledige marathon van maar liefst 42.195 kilometer. Het aantal deelnemers houden we echter wel beperkt, dus wees er snel bij!

Meelopen kan dus! Wil je meer weten of je gewoon opgeven, neem dan contact met ons op via email: contact@stichtingacd.nl

Doneren kan via https://stichtingacd.nl/doneren/