STICHTING ACD MARATHON #1

Op 25 oktober 2020 is het zover; onze eerste, echte, eigen marathon! De Stichting ACD Marathon #1.

Het jaar 2020 is vanwege alle corona perikelen een raar jaar en grote én kleine evenementen werden afgelast. Dit betekende voor ons geen marathon van Rotterdam en ook geen marathon van Chicago.

Een hele teleurstelling, mede omdat mijn belofte aan Myla was dat ik twee marathons per jaar zou gaan lopen. Of beter gezegd, wij, samen. Het zag er lange tijd naar uit dat ik die belofte ook dit jaar kon gaan waar maken, maar niets bleek minder waar.

Daarom hebben we besloten om zelf, kleinschalig en coronaproof, zelf een marathon te gaan organiseren. Niet in de laatste plaats voor alle lieve, gulle donaties die al gedaan waren! Wij gaan ervoor lopen! Wederom 42 kilometer… en 195 meter.

Voor onze trouwe lopers van Team Myla hebben we ook de mogelijkheid om een rondje van 6,5 kilometer te gaan lopen in ons magische Myla shirt. Het aantal deelnemers houden we echter wel beperkt, dus wees er snel bij!

Meelopen kan dus! Wil je meer weten of je gewoon opgeven, neem dan contact met ons op via email: contact@stichtingacd.nl