DAMLOOP 2019

Op zondag 22 september zetten wij ons in voor ACD tijdens de Dam tot Damloop. Een unieke loop door de IJ-tunnel van Amsterdam naar Zaandam. Het is ook nog eens een hele drukke en gezellige loop en voor ons dus de uitgelezen mogelijkheid om Stichting ACD onder de aandacht te brengen.

Nog heel even kort. Myla is het gezicht van Stichting ACD, vandaar dat we lopen als Team Myla. Myla overleed als pasgeboren meisje in 2015 na 27 dagen aan de zeer zeldzame ziekte ACD. ACD is een zeer zeldzame longafwijking die helaas nog niet verenigbaar is met het leven. Reden genoeg voor ons om daar verandering in te gaan brengen!

Loop samen met ons de longen uit je lijf! Help ons een verschil te maken!

Wat vragen wij:

• Een minimale sponsorbijdrage van €150
  • Een goed humeur

Wat bieden wij:

• Gegarandeerd startbewijs voor de 10 Engelse Mijl
  • Een officieel Nike Dri-Fit Stichting ACD t-shirt
  • Het boek “Myla, een verhaal over hoop, geloof en liefde
  • Een onvergetelijke dag met een gezellig team!

Neem voor aanmelding of vragen contact op via contact@stichtingacd.nl Bellen of appen kan ook met nummer 0630441593.

Wij hopen snel van jullie te horen!

Sportieve groet,

Stichting ACD